screenshot 31 01 2023 17 15 25 1024x523

Rose Bertram en Gregory van der Wiel intiem gespot! (beeld)

Algemeenjul 20 2023, 6:55
Rose Bertram en Gregory van der Wiel zouden het weer samen proberen. Het model liet vorig jaar weten dat de twee uit elkaar zijn. Maar de tortelduifjes zijn toch weer intiem samen gespot.

Intiem gespot

Rose Bertram en Van der Wiel lijken de liefde nog een kans te geven. De twee genieten samen met hun kinderen op een vakantie op Ibiza. De geruchten gingen al rond dat, de twee het wee samen proberen. Nu zijn er door paparazzi foto's vastgelegd, die worden gedeeld door juicekanaal Realityfbi. Het koppel is zoenend gespot tijdens aan dagje op het strand.
Het lijkt erop dat de vonk weer is overgeslagen tussen hen.
screenshot 31 01 2023 17 15 25 1024x523

Mbappé

Rose heeft het na de breuk met de voetballer niet makkelijk gehad. De geruchtenmolen over haar liefdesleven bleef maar draaien. Het ging van een avontuur tijdens Expeditie Robinson met Thijs Boermans tot aan voetballer Kyllian Mbappé.
Meerdere juicekanalen brachten uit dat de twee het heel gezellig hadden met elkaar. Kort daarna zou het model ook nog een leuke tijd hebben gehad met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. De geruchten ontkende ze glashard. In een interview liet ze weten, dat de geruchten veel schade hebben gebracht aan haar mentale gezondheid.

Breuk

Tijdens een interview met Robbert Rodenbrug was het model erg openhartig over haar breuk met voetballer Gregory van der Wiel. De twee zette een punt achter de relatie na 8 jaar. Het model gaf aan dat zij zichzelf wilde ontdekken.

Bekijk hier de video