screenshot 13 6 2023 14 59 14

Giorgina reageert op dramatische aflevering EOTB "Was hem gewoon zat!"

Algemeenapr 23 2023, 13:03
Giorgina en een aantal anderen kregen flink de wind van voren na de laatste aflevering van ex on the beach. De hele groep keerde zich tegen Lex die erachter kwam dat Jonna een matras dat in het water lag bij hem legde. Er ontstond vervolgens een enorme ruzie en bijna iedereen was tegen Lex. In het heetst van het conflict gooide Giorgina een glas drinken over Lex heen. Zij geeft nu uitleg over haar kan van het verhaal.

Respectloos

"Lex en ik lagen elkaar al niet echt toen hij aankwam", vertelt ze op Instagram. Ze noemt Lex respectloos, omdat hij bijvoorbeeld vaan de meidenkamer inkwam als zij aan het douchen was. "Omdat ik ook gewoon trans ben en mijn eigen prive-moment had onder de douche. Ik ben daar ook een paar keer boos over geweest. Hij deed dan heel eigenwijs en bleef zelfs staan totdat ik boos werd."

Giorgina reageert

Volgens Giorgina zien de kijkers een letterlijk verknipte versie van wat er daadwerkelijk gebeurde. "Ik was het ook nooit eens met wat er met zijn bed is gebeurd en was er zelf helemaal niet bij." Zij zegt dat het voor haar de druppel was dat Lex opmerkingen maakte over Janey. "En jullie weten hoe ik ben: 'Niet aan mijn meiden komen." Ze geeft toe dat ze zichzelf liet meeslepen in het moment en zegt dat het nu alweer allemaal goed is. "De opnames waren een half jaar geleden. It's cool now."

Bekijk hier de video

whatsapp image 2023 06 13 at 131030 576x1024
Bron: Instagram