neymar

Neymar betrapt op vreemdgaan op zwangere vriendin! Bekent geruchten!

Algemeenmei 22 2023, 8:30
Neymar bekent op social media dat hij buiten de pot heeft gepist. Hij deelt een statement met een foto van zijn zwangere vriendin, waarin hij een statement uitbrengt.

Vreemdgaan

Juicechannel deelt dat het niet de eerste keer is, dat Neymar vreemd gaat. Het lijkt erop dat er geruchten rondgingen, dus het vermoeden is dat hij daarom een statement naar buiten brengt. Hij zou het gezellig hebben met influencer Fernanda Campos. "Neymar heeft op Instagram vertelt dat hij vreemd is gegaan op zijn zwangere vriendin", laat het kanaal weten.
De voetballer betuigt spijt aan zijn vriendin en familie. " Bru , ik heb me al aan je verontschuldigd voor mijn fouten, voor de onnodige aandacht, maar ik voel me gedwongen om het publiekelijk te bevestigen. Als een privézaak openbaar is geworden, moet de verontschuldiging ook openbaar worden gemaakt.", schrijft hij.
screenshot 30 03 2023 17 42 31 1024x557

Nederlandse meiden

"Het is niet de eerste keer, dat hij is vreemd gegaan op zijn vriendin. Er zijn namelijk verschillende Nederlandse meiden waarmee hij ook heeft afgesproken en ook daar zijn dingen gebeurd. Deze jongen gaat aan de lopende band vreemd, zelfs nu zijn vriendin zwanger is", schrijft het kanaal.

Privé appjes

Influencer Fernanda Compos deelde privé berichten op social media. Ze dwong hem om te bekennen. De twee zouden het gezellig hebben in Qatar op 12 juni, dit is Valentijnsdag in Brazilië. Ze zou zelf geen idee hebben, dat hij een relatie had met zijn vriendin Bruna. Ze kwam er de dag na de date achter.

Bekijk hier de video

img 0525 605x1024
Bron: Instagram