lldl

Lang Leve de Liefde-kandidaat laat weten hoe ondeugend ze is! Haar date wordt stil en is in de war!

Algemeenaug 23 2023, 7:35
Elk seizoen worden we opnieuw getrakteerd op ongemakkelijke, bizarre en hilarische dates in het populaire televisieprogramma Lang Leve de Liefde. En deze keer zijn het Jessica en Wiepke die de krantenkoppen halen met hun opmerkelijke date.

Ondeugend

We hebben het genoegen met Jessica en Wiepke die 24 uur in de Lange Leve de Liefde-villa samen doorbrengen. Tijdens een potje voetballen wordt er ook een vragenvuurtje gedaan. En voor de echte kijkers, weten we vaak dat het vanaf dat moment pas echt ongemakkelijk wordt. "Wat is het meest ondeugende dat je ooit gedaan hebt", vraagt Wiepke.
Jessica vertelt een smerig en haar meest ondeugende moment van haar leven. Haar date probeert het nog een beetje weg te lachen maar raakt er aardig van in de war en is sprakeloos. De kijkers waarschijnlijk ook.
screenshot 2023 09 23 at 094104 1024x571

Dates

Dit moment herinnert ons eraan dat onverwachte wendingen en verrassingen de kern vormen van "Lang Leve de Liefde," waarbij elke date een avontuur op zich is. Het programma blijft ons vermaken en verbazen, terwijl we meeleven met de zoektocht naar liefde van deze dappere kandidaten.

Bekijk hier de video