ontwerp zonder titel 2

Yvonne: "Selma Omari babydaddy zit vast?!" Selma reageert op Yvonne juice! Yvonne sneert (Beeld)

Algemeenaug 27 2023, 15:38
Er gaan al lange tijd allerlei geruchten over wie de baby daddy van Selma Omari is. Selma heeft een documentaire gemaakt over haar zwangerschap, maar daarin wordt nog niet verteld wie de vader is. Er wordt volop gespeculeerd wie dit zou kunnen zijn. Yvonne is al een tijdje uit op onderzoek en deelt meer info.

Selma haalt uit naar Yvonne "Ik heb heel veel integriteit"

In een Q&A sessie haalt Selma uit naar Yvonne die twijfelde aan haar integriteit vanwege haar documentaire. Ze vertelt: "Onze juicequeen die dacht dat ik geen integriteit had. Girl ik heb juist heel veel integriteit en respect voor mijn verhaal en het feit dat ik dit wil doen op mijn manier zegt ook weer heel wat. Ik heb een platform gecreëerd en daar heb ik ook mijn eigen kracht gecreëerd. Daardoor kan ik mijn verhaal doen op een manier waar ik mij comfortabel bij voel en niemand anders hoeft dat voor mij te doen. Het moment dat iemand anders jouw verhaal gaat doen. Dan wordt er veel ruis gecreëerd, ik kies juist voor integriteit en mijn waarheid."

Yvonne reageert op docu Selma en sneert

Yvonne deelt op haar stories dat aflevering 1 van de docu van Selma heeft gezien en haalt uit naar haar Q&A sessie: "Ik heb trouwens aflevering 1 gezien van Kylie uhh Selma. Ik denk als je aan het eind van aflevering 1 teaser naar: 'Wie is de baby daddy? Meer hierover in de volgende aflevering' dat alle integriteit daar toch wel mee overboord is'. Daar blijft het niet bij: "Kijk dit, volgens mij heb ik een gevoelig snaartje geraakt".

Yvonne: 'Baby Daddy zit vast?'

De volgers van Yvonne vragen zich nog steeds af wie de baby daddy is. Yvonne reageert met een opvallende aanname: "Babydaddy van selma??? Ik hoor zoveel leipe cowboyverhalen, maar ik denk dat het iemand is die nu niet op vrije voeten is".

Bekijk hier de beelden

lifeofyvonne 3222168008616171237 1 576x1024
Bron: Instagram, Youtube