screenshot 20 10 2023 21 53 07

50 Cent blijft Diddy beschuldigen van moord op 2Pac! Deelt bizarre foto "Je komt hier niet mee weg!"

Algemeenaug 18 2023, 12:21
50 cent beschuldigde Diddy eerder op zijn Instagram van mogelijke betrokkenheid bij de moord op Tupac. 50 ging er tijdens een optreden nog een keer op in en blijft achter zijn standpunt te staan. Vervolgens ging hij er tijdens een optreden nog eens stevig op in. Op het moment toert de rapper van "Get Rich or Die Tryin'" op het moment door Europa.

Veel aandacht voor Jada Pinkett Smith

De afgelopen weken kreeg Jada Pinkett Smith veel aandacht vanwege haar uitspraken in haar nieuwe boek. Ze beweert dat zij en Will Smith al zeven jaar niet meer samen zijn, vertelt dat 2Pac haar ten huwelijk vroeg toen hij in de gevangenis zat en onthult dat ze als tiener crack verkocht.

Bizarre Foto van 2pac en Suge Knight met Jada Pinkett Smith

50 Cent heeft een foto van 2Pac in de auto met Suge Knight op zijn Instagram geplaatst. Op de foto is ook het hoofd van Jada Pinkett te zien. Dat zorgt voor een hoop reacties. Het gezicht van Jada Pinkett is geplakt onder dat van haar ex geliefde 2pac. 50 schrijft bij de foto: "Thug Life, Jada in New York op zoek naar Puffy. LOL ? Denk je dat je hiermee wegkomt ??."

Man opgepakt voor moord 2Pac

De politie van Las Vegas heeft onlangs na 27 jaar eindelijk een man opgepakt voor de dodelijke drive-by schietpartij op ‘2Pac’ Tupac Shakur in 1996, zo meldt Associated Press. Dit op verdenking van moord. Het gaat zoals verwacht om Duane “Keffe D” Davis, die vrijdagochtend vroeg werd opgepakt. “Hoewel de exacte aanklacht of aanklachten niet meteen duidelijk waren” aldus twee agenten die op de hoogte waren van de arrestatie. Ze waren niet bevoegd om in het openbaar te spreken voorafgaand aan een verwachte aanklacht later vandaag. Volgens een verslaggever van AP zou Davis worden aangeklaagd voor betrokkenheid moord, en dat is inmiddels ook bevestigd.

Bekijk hier de beelden en meer info

Bron: Instagram, HNHH