woning snackmuur

Woning te koop met een eigen FEBO snackmuur! (foto's)

Algemeenmei 30 2023, 15:21
De FEBO snackmuur kent iedere Nederlander natuurlijk. Lange Frans en Baas B zeiden niet voor niets: "De vette hap bij de FEBO trek je uit de muur." De iconische snackmuur wekt altijd grote verbazing bij menig toerist en wordt vaak gezien als een soort attractie. Wat al die toeristen niet beseffen van dit Nederlandse culturele erfgoed, is hoeveel we het daadwerkelijk gebruiken. Voor de echte liefhebber, vonden we een huis op Funda met je geheel eigen snackmuur, gewoon in de keuken.

Villa met FEBO snackmuur

De woning bevindt zich in het, waar kan het ook anders, Brabantse dorpje Riel. Naast de bijzondere feature in de keuken, is het verder een erg luxe en moderne woning. Het unieke ontwerp is sprekend en met alle isolatie en slimme energiebesparende eigenschappen een super eco-vriendelijk huis.
Het huis heeft verder vier slaapkamers en twee badkamers, maar het mooiste zijn de bijzondere vloeren. De begane grond heeft namelijk een betonnen gietvloer, de keuken een terrazzovloer (zie foto's) eb boven ligt er keramisch parket. De huiskamer beschikt over een (gas)open haard (zeiden we al eco-friendly) en de keuken is RVS afgewerkt. Incluis dus een echte FEBO snackmuur.

Dagvers FEBO snackmuur

Een van de geheimen van het succes van de FEBO snackmuur is naast hoe handig het is, hoe lekker alles er is. Dat komt volgens de werknemers van het bedrijf omdat alles dagvers wordt klaargemaakt.

Bekijk hier de beelden:

woning snackmuur achter 1024x683
tuin snackmuur 1024x683
keuken snackmuur
snackmuur
woonkamer snackmuur 1024x683
woning snackmuur 1024x683
Bron: Funda