maxime meiland

Maxine Meiland klaar met reality?! "Geen TV meer voor mij"

Algemeenmei 24 2023, 11:06
Maxime Meiland lijkt het helemaal te hebben gehad. Na Chateau Meiland hoeft zij dan ook niet meer terug te keren, laat ze weten.

Chateau Meiland

De familie Meiland verscheen uit het niets op tv met de allereerste aflevering in 2019. Dat ze ondernemend zijn, is geen geheim. Ze zijn onlangs een nieuw project 'Code Rosé' begonnen. Maar de grote vraag blijft toch, waarom starten ze steeds een nieuw project.
"Mijn familie heeft steeds weer een nieuwe prikkel nodig. Zo is het altijd gegaan, dus ik weet niet beter. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen wel eens denken van: waar beginnen ze aan. Maar wij krijgen er toch weer energie van.", laat Maxime Meiland weten. Ze staan er bekend om dat ze klussen en van alles ombouwen. Maar daar komt ook wel eens een eigen aan, laat ze weten in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.
''Mijn moeder is fysiek nog heel goed , maar mijn vader wordt toch een beetje een oude man.''
maime meiland 1024x555

Einde reality

Mocht einde van Chateau Meiland naderen, dan weet ze precies wat ze wilt. Normaliter start ze projecten met haar ouders, maar zou ze toch daarna iets voor haarzelf willen doen. “Geen tv meer voor mij. Misschien voor erbij, maar ik vind opknappen het leukste dat er is”.
“Ik weet nog niet precies op welke manier, maar ik denk dat dit wat wordt met huizen en interieurs”.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Roddelpraat