ontwerp zonder titel 15 censored 8

Basisschool juf onder vuur vanwege 'ongepaste' outfit in de klas "Kan niet!" (Beeld)

Algemeenaug 20 2023, 14:10
Een basisschoollerares zorgt voor veel ophef. Het gaat om een video waarin ze laat zien wat haar outfit van de dag is. Ze vertelt welke merken ze draagt en wenst iedereen verder een fijne dag.

Video basisschoollerares 4,2 miljoen keer bekeken

In de video die 26 seconden duurt en gedeeld is op X, voorheen Twitter wenst ze iedereen een fijne dinsdag. Ze vertelt: " Leraar outfit van de dag. Ik hou van mijn outfit, vandaag. Ik ben geobsedeerd door mijn broek, ze zijn van Abercrombie . Ik heb al drie jaar en de broek is nog steeds goed." Vervolgens laat ze haar broek en sneakers zien en eindigt de video met "Dat was het, ik wens jullie een fijne dag". De ophef die er is na het plaatsen van deze video had ze waarschijnlijk niet zien aankomen.
Op Twitter schrijft de Amerikaanse freelance schrijver en journalist Ian Miles Cheong: "Dit lijkt een volkomen ongepaste outfit voor leraren. Hebben ze geen dresscodes?". De video is inmiddels 4,2 keer bekeken en er wordt massaal op gereageerd.

Gemende reacties op basisschoollerares video

Er wordt van alles geplaatst in de comments op X, voorheen Twitter. Het account waarop de video is gedeeld heeft meer dan 800.000 volgers. De video bereikt daardoor veel mensen. De journalist krijgt voornamelijk te horen dat hij enorm overdrijft. Iemand schrijft: "Heb je de verkeerde video geplaatst of mis ik hier iets?" "Waarom is het ongepast?" "Lol, wat zeg je eigenlijk. Dit is een normale outfit" "Het is een broek en een trui. Het is niet haar schuld dat ze er goed uitziet". Er is ook kritiek. Iemand anders begrijpt namelijk niet waarom ze dit soort video's deelt: "Ik heb geen probleem met haar outfit. Ik ben meer bezorgd dat ze de behoefte voelt om te pronken met haar dagelijkse outfits, maar ik weet niet waar deze video vandaan komt" en iemand anders schrijft "Het is weer een meid die verliefd is op zichzelf. Het maakt niet uit welke woorden er uit haar mond komen". Het X account westsidephilosophy vindt dat ze geen sociale media mag gebruiken als ze lesgeeft: "Het zou zelfs niet toegestaan moeten zijn om sociale media te gebruiken tijdens het lesgeven, om welke reden dan ook".

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 12 20 om 144239 629x1024
skft 89e28a60bb34a08401fa4502ee71543a
Bron: X (Twitter), Skoften