selma

Selma Omari onthult meer over vader van baby "Klikte gelijk goed"

Algemeenaug 23 2023, 8:50
Selma Omari heeft details onthuld over de vader van haar baby. Het was allemaal een groot geheim, de mogelijke relatie en zwangerschap, maar Selma vertelt steeds meer in haar reality serie Op Mijn Manier.
Na de vele geruchten over wie de vader is van Selma’s pasgeboren baby dochtertje doet ze voor het eerst een onthulling. Selma zegt o.a. in aflevering 2 van de serie: “Wat ik kan vertellen over de papa, is dat het een heel lieve man is. Hij woont in het buitenland." Ze heeft hem dan ook in het buitenland ontmoet. “Het klikte gewoon gelijk heel goed. Van het één kwam het ander. En toen kwam de baby.”
Selma wil niet zeggen waar precies ze hem heeft ontmoet maar onthult verder over de zwangerschap. Ze zegt dat ze de baby in haar eentje opvoedt vooral om zichzelf te beschermen. “Ik vind het als persoon belangrijk om hem op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen en alles wat om de kleine gaat. Ik ging er in eerste instantie al vanuit van: oké, ik ga dit alleen doen. Als ik daar al vanuit ga dan kan ik ook nooit teleurgesteld raken als dat alsnog de uitkomst is. Dus het is eigenlijk een beetje preventief voor mijn eigen gevoelens.”
Selma wil nog niet verklappen of er ook een relatie is tussen haar en de vader. Ze antwoordt als volgt op een vraag daarover: “Mwuah, liefdesrelatie… Nee, die vraag vind ik niks. Ik voel me niet comfortabel met dit.”

Bekijk hier de video

Via RTL Boulevard NPO YT