ontwerp zonder titel 6 5

Dame krijgt massage en moet zich verantwoorden "Is gewoon een vriend" (Beeld)

Algemeenaug 08 2023, 21:43
Een video waarin een man een massage geeft aan een vrouw gaat het hele internet over. De vrouw in kwestie geniet van een 'zalige' massage, gegeven door een goede vriend die toevallig een ervaren masseur is.

Ontspannende massage

Als je vriendin zegt dat je je geen zorgen hoeft te maken, is er waarschijnlijk wel reden tot bezorgdheid. Het gaat in deze video niet om een simpele nek- en schoudermassage, maar om het behandelen van de meest gevoelige plekjes. Het zal je niet verrassen: het betreft een ' ontspannende massage'.

Geweldige baan

Het zal voor de man ook een 'fijne' ervaring zijn en niet alleen voor de dame in kwestie. Het is niet bekend waar deze massage precies goed voor is. Het prikkelt bij vele wel de nieuwsgierigheid voor een spoedcursus fysiotherapie. De dame

Fajah Lourens billen massage

Over een massage gesproken: actrice Fajah Lourens is altijd bloedmooi geweest en dat nog steeds op 42-jarige leeftijd. Ondanks het harde werken in de sportschool, krijgt de actrice nu toch wat hulp. Ze ondergaat namelijk een billen massage. De actrice zit lekkerder in haar vel dan ooit. In het verleden sleutelde ze aan zichzelf, maar dit verliep niet goed. Fajah had borst implantaten, maar die zorgde voor veel problemen. Ze kreeg lekkende implantaten, vreemde plekjes, complicaties en zelfs een implantaat die 180 graden draaide. Fajah zag dit alles als een sein dat haar lichaam er genoeg van had. Ze besloot om ze te verwijderen en is daar erg trots op.

Bekijk hier de beelden en meer massages

Bron: Tiktok, YT