fajah lourens

Fajah Lourens geeft kijkje bij billen massage! (video)

Algemeenjul 18 2023, 7:57
Fajah Lourens weet wel hoe ze de aandacht moet trekken. Ze geeft een kijkje achter de schermen en laat haar volgers meegenieten.

Billen massage

Fajah Lourens is inmiddels uitgegroeid tot een echte fitness-guru. De actrice is altijd bloedmooi geweest en dat nog steeds op 42-jarige leeftijd. Ondanks het harde werken in de sportschool, krijgt de actrice nu toch wat hulp. Ze ondergaat namelijk een billen massage.
fajah lourens

Implantaten

De actrice zit lekkerder in haar vel dan ooit. In het verleden sleutelde ze aan zichzelf, maar dit verliep niet goed. Fajah had borst implantaten maar die zorgde voor veel problemen. Ze kreeg lekkende implantaten, vreemde plekjes, complicaties en zelfs een implantaat die 180 graden draaide. Fajah zag dit alles als een sein dat haar lichaam er genoeg van had. Ze besloot om ze te verwijderen en is daar erg trots op.
Ik heb geen borsten nodig om gezien te worden. Ik kan mijzelf zien en vrouwelijk vinden zonder borsten. Dat is hoe ik er nu in sta. Hier moest ik me de afgelopen weken even doorheen worstelen. Daarom weet ik nu ook waar het verlangen naar grote borsten vandaan kwam. Ik ben dat kleine meisje gaan vertellen dat ze mooi is zoals ze is. Ook met haar eigen cupmaat.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram