screenshot 31 5 2023 17 01 59

Emma Heesters trakteert op pikante foto in piepkleine bikini! Volgers gaan los!

Algemeenmei 14 2023, 10:53
Emma Heesters is aan het genieten op de Maladiven. Ze deelt daar maar al te graag kiekjes van. Dit keer trakteert ze op een pikante foto in het water. De aandacht gaat uiteraard ergens anders naar toe.

Pikante foto

Emma Heesters deelt een foto waar ze in het water staat in een piepkleine bikini. "Paradise", schrijft ze bij de foto's. Volgens Roddelpraat zou het een afleiding zijn over de geruchten van Wesley Hoedt. Haar volgers kunnen wel genieten van haar vakantiekiekjes en gaan los.
"En dan ben jij niet uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland vaag", schrijft een volger. "Jij bent mooi met alles wat je draagt", laat een ander weten. "Die Hoed realiseert zich niet wat ie heeft laten lopen", reageert een fan. Maar dit zou toch niet het geval zijn, volgens meerdere bronnen.
wesley hoedt

Stiekem weer samen?

De twee zouden waarschijnlijk nooit uit elkaar zijn geweest. Emma Heesters zou de breuk bekend hebben gemaakt om van alle geruchten af te zijn. Meerdere bronnen hebben aangegeven dat ze 'on the low' nog samen zijn. Ook zou hij nog beelden hebben geliked en leken ze nog samen op vakantie te zijn geweest.
"Ze hebben de breuk alleen gepost om van de media aandacht af te komen", aldus juicechannel.

Bekijk hier de video

Bron: Roddelpraat, Instagram