meilandjes

Meilandjes hebben bizar idee met dode huisdier! Kijkers reageren verbaasd!

Algemeenjul 29 2023, 8:59
De Meilandjes zijn weer terug op de buis. De eerste aflevering van Chateau Meiland zorgde voor grote verbazing bij de kijkers.

Bizar

De hond Bommel is overleden, maar hij is niet begraven. Ze hebben het dier laten opzetten. Maxim komt nu met nog een bizar idee. Ze willen het beest namelijk een plek geven in Code Rosé. “Die staat in de slaapkamer bij jullie van de kinderen, bij jullie thuis. Zullen we die niet hier zetten als pronkstuk? We kijken er nu nooit naar, dat is toch zonde."
Martien zit het idee wel zitten, maar ze willen het nog wel even bespreken met Erica. Die lijkt het ook een goed idee te vinden en die weet ook gelijk een goed plekje voor het beest.
"Hij zat ook altijd graag op de stoel. (...) Ik ga er wel een kaartje bijzetten: niet aankomen, alsjeblieft."
ericameilandjes scaled 1 1024x577

Reacties

Kijkers reageren verbaasd op de Meilandjes. Mensen laten ook weten dat ze van, een verblijf in Code Rosé zouden afzien. "Een dode hond bij de receptie neerzetten? Dan was het voor mij wel klaar, hoor", reageert een kijker. Die opgezette hond is toch iets privé. Vind dit gewoon griezelig en smerig. En vooral ongepast", laat een ander weten.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 29 at 105519
screenshot 2023 08 29 at 105536
Bron: Kijk.nl