ontwerp zonder titel 3

Jade Anna sneert in video naar scharrel van Gio (Beeld)

Algemeenmei 29 2023, 13:50
Jade Anna heeft een TikTok video geplaatst die voor veel commotie zorgt. De comments in de video liegen er niet om. Volgens haar volgers is het een sneer naar Athena, de nieuwe scharrel van Gio. Ook worden er reacties geplaatst dat het om MDEmma gaat. De video is inmiddels 1 miljoen keer bekeken.

Jade Anna sneert in TikTok

Jade Anna playbackt in de TikTok video mee met het nummer ‘I Know’ van Toni Romiti. In de video hoor je de volgende tekst: “Why you all up on my mentions? Aye, I don’t want your man. Bitch you are a fan” Jade Anna was net zoals Athena vroeger een fan van Gio. Volgens volgers van Jade Anna doelt ze met deze video op Athena, die nu vaak met Gio samen is. Athena kent Gio, omdat zij een fan was/is van Gio Latooy. "Voorgevoel dat dit over Athena gaat ?", reageert een volger. Een andere volger reageert: “jij was ook een fan".

Jada Anna en Gio weer uit elkaar

"Jezus, zitten we weer," zegt Gio in zijn vlog. Gio vertelt dat ze erachter zijn gekomen dat het weer niet lukt. Ze vinden dat ze beter vrienden kunnen zijn. Een relatie zit er niet in. Er is verder geen ruzie tussen de tweet en ze hebben het gezamenlijk besloten. Jada Anna vertelt dat de liefde die ze van Gio kreeg niet 'niet altijd teruggeeft'.

Nieuwe scharrel Athena

De laatste tijd is er in de vlogs een andere dame te zien, ene Athena. De 18-jarige komt uit België en heeft Portugese roots. In een van de video’s zei Athena: ‘Ik ben wel meerderjarig’, een duidelijke sarcastische grap naar het feit dat Jade minderjarig was toen Gio een relatie met haar had en alle ophef erover. Ook lijkt dit volgens velen een bevestiging dat Athena wel eens de nieuwe vriendin van Gio Latooy zou kunnen zijn.

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok