screenshot 31 5 2023 10 02 32

Peter Gillis vraagt nu al nieuwe vriendin ten huwelijk?! (beeld)

Algemeenapr 07 2023, 8:22
Peter Gillis stelde zijn nieuwe vriendin vorige week aan iedereen voor. De relatie lijkt nog prik, maar het stel heeft ondertussen al grootse plannen. De campingbaas schijnt ontzettend blij en gelukkig te zijn met zijn Wendy. Hij gaf al meerder interviews waarin hij vertelde hoe gek hij op haar is. Voor wie nog twijfelt aan of hij serieus met haar is; Hij is van plan met haar te gaan trouwen...

Massa is Kassa wil terug

Wendy krijgt ook een rol in het super populaire SBS6 programma Massa is Kassa. Hierin volgt de camera het leven van Peter Gillis en zijn entourage. Sommige mensen bekroonden haar al tot Nicolleke de tweede. Ook zijn er mensen die geloven dat Peter alleen met Wendy is om de kijkcijfers weer omhoog te laten gaan.Volgens Tina Nijkamp gaat het namelijk niet bepaald goed met Massa is Kassa. Het programma staat namelijk op plek 19.

Peter Gillis vraagt Wendy van Hout ten huwelijk!

Dat het kersverse stel niet van elkaar af kan blijven, krijgt iedereen wel mee. Toen Peter met Shownieuws sprak, zei hij zelfs dat hij wel met haar wil trouwen! Wendy uitte eerder al eens dat ze niet per se wilde trouwen totdat ze Peter leerde kennen. Samen gaven ze een interview aan Story. Hij vertelt in het interview onder andere over Nicol : "Ze ging van het ene bed naar het andere…"
: “ Peter vraag nieuwe liefde Wendy NÚ al ten huwelijk! ” Daar komt een elfde seizoen aan:

Bekijk hier de video

05x0
Bron: Instagram
"}])