ontwerp zonder titel 9 censored

Australische Presentatrice Jess Eva vergeet spiegel tijdens omkleden (Video)

Algemeensep 17 2023, 21:01
Een Australische bekende tv-presentatrice Jess Eva wilde haar volgers een kijkje achter de schermen geven bij de voorbereiding van de ochtendshow Studio 10. Nadat ze de video had gedeeld op Instagram kwam ze er te laat achter dat er spiegels in haar kleedkamer waren en alles dus te zien was.

Australische presentatrice

Doordat ze was vergeten dat er een spiegel was in de ruimte waar ze zich omkleedde was haar achterwerk onbedoeld te zien. De beelden gaan nu het hele internet over. Zelf schrijft ze bij de video: "Bijgewerkte waarschuwing! Het spijt me zo dat ik vergat dat er spiegels in de kleedkamers waren die je kon zien!' Ze voegt eraan toe: ‘De hele reis die het voor en na is voor @studio10au. En het kunstenaarschap van het team dat nodig is om jou op de bank te laten zitten".

Jess Eva video

Gelukkig konden haar fans vooral de grappige kant van de fout zien: "Hahha!!!!! Ik lach mij kapot" en een ander volger schrijft: "Je bent een legende! Ik hou van je authenticiteit en relaxte houding… wat maakt het uit!! Ze is geliefd bij haar volgers, want de volgende positieve geluiden staan allemaal onder video: "Je bent een hilarische vrouw" Iemand anders was het hiermee eens: '"Jij bent absoluut de beste! Zo geweldig om je op tv te zien, je bent een legende!!.

Katja Schuurman liet ook onbedoeld achterwerk zien

Onlangs liet Katja Schuurman onbedoeld haar achterwerk zien. Tijdens de opnames van een nieuwe film gebeurde er een ongelukje. Het lot sloeg toe en haalde toch haar wilde stoeipoes kant weer naar boven. Katja scheurde namelijk uit haar broek! Gelukkig kon de actrice er zoals altijd weer om lachen. Speels en uitdagend laat ze haar achterwerk zien aan de camera. Zoals gewoonlijk ging haar stoute moment weer helemaal viraal.

Bekijk hier de beelden

c25511fcf13a07c09a734387e500af44
screenshot 18 11 2023 21 53 36 1024x660

De volledige video van Jess:

Katja's ongelukje

img 0545jpg
Bron: Instagram, Nieuwsblad