screenshot 3 8 2023 15 23 59

Temptation Rosanna boos "Wordt niet gezien als BN'er in Playboy" (beeld)

Algemeenjun 13 2023, 13:34
Temptation Rosanna liet op haar Instagram story weten dat ze het heel raar vindt dat er wordt gedaan alsof Jaimie Vaes bekender is dan zij. Er kwam namelijk een artikel in HLN met als titel dat Jaimie de eerste BN'er was die in tien jaar op de cover van Playboy staat. Volgens de Temptation ster is dat natuurlijk onzin. Dat zou namelijk betekenen dat zij geen BN'er is, want zij stond in 2017 op de cover van de Playboy!
De nu licht gepikeerde dame verdient tegenwoordig haar boterham met pittige content. Zoals wel meer realitysterren dat doen. Haar socials staan vol met pikante foto's en andere suggestieve plaatjes. Wel heeft Temptation Rosanna een vriend en laat ze dat regelmatig aan de wereld weten.

Playboy cover

Jaimie Vaes heeft een erg bewogen tijd achter de rug. Na haar breuk met Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine, kreeg ze veel media-aandacht. Nu zegt ze dat hoofdstuk graag achter haar te willen laten. Het valt een aantal mensen op dat ze het er wel nog steeds over heeft, ookal zegt ze dus er niet meer mee bezig te willen zijn.

Temptation Rosanna

Rosanna Voorwald deed twee keer mee met Temptation Island samen met haar toenmalige vriend. Allebei de keren waren ze aan het eind van het programma uit elkaar, maar konden ze weer samenkomen nadat het was afgelopen. Ondertussen zijn ze nog wel bevriend met elkaar.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram
"}])