screenshot 5 7 2023 11 31 08

BN'er betrapt op urineren in conciërgehok "Weet zeker dat hij het was"

Algemeenmei 10 2023, 9:24
Als de nood echt hoog is, kunnen de meeste mensen vast begrijpen dat je een boom opzoekt. Maar je behoefte doen in een schoonmaakkast of "conciërgehok", gaat wel heel ver. Dries Roelvink trad vorige week op bij een studentenevenement. Daar zou hij volgens een medewerker van de organisatie betrapt zijn op deze wel heel bijzondere keuze.

Conciërgehok

Yvonne Coldeweijer deelt op haar story gister dat ze opmerkelijke "juice" (ja dat woordgrapje maakt ze echt) kreeg van een organisatiemedewerker. Dries moest namelijk optreden bij een studentenevenement en een spion van haar was aanwezig.
Deze vertelde: "Ik weet echt bijna zeker dat Dries in ons conciërgehok heeft gepist. Ik weet het, het zou ook een dronken student geweest kunnen zijn, maar het was backstage en studenten kunnen daar eigenlijk helemaal niet komen."

Conciërgehok Dries Roelvink

Ze gaat verder: "Ik ging Dries ophalen bij de artiestenuitgang, maar kon hem niet vinden. Ik zag de deur van het conciërgehok half openstaan, dus ik deed de deur open en daar stond Dries! Hij keek me zo geschrokken aan. Later vonden we daar urine.
Na dat moment zag ik hem twee minuten later ook buiten in de bosjes pissen, dus ik denk wel echt dat het Dries is geweest.
Kort geleden werd Dries uit het niets benoemd tot de bekendste Nederlander ter wereld. Iedereen weet dat dit overduidelijk een grapje is. Toch gaan veel mensen er super serieus op in.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 5 7 2023 09 35 14
screenshot 5 7 2023 09 35 25 1
Bron: Instagram
"}])