screenshot 27 3 2023 13 31 32

Nicol intiem gespot met 'nieuwe lover' op vliegveld?! (beeld)

Algemeenapr 30 2023, 10:35
Nicol zou weer gelukkig zijn in de liefde. Dit deelde ze op social. Het was onduidelijk hoe serieus het was maar het lijkt erop dat de twee een koppel zijn. Ze worden samen gespot op het vliegveld.

Gespot

Nicol lijkt weer terug van weggeweest na een pikante vakantie op Malaga. Ze was dit keer ook niet alleen. Ze zat namelijk gezellig op de schoot van haar mogelijk nieuwe lover. "Of het een vakantieliefde is of iets serieus weten we niet. Maar op Malaga Airport zag het er afgelopen weekend knus uit", schrijft Realityfbi bij een foto die ze hebben ontvangen van een bron.
nicolleke

Pikante content

Nicol Kremers kent geen grenzen en dat bewijst ze maar al te graag aan haar volgers. Dit keer gaat ze weer een stap verder. Dit keer in het openbaar vervoer.
De realityster geeft een voorproefje in een blazer waar ze topless op de bank zit. “Er staat nieuwe content op mijn platformen. Heb je het al gezien?”, schrijft ze erbij. Vervolgens deelt ze beelden in de trein om haar volgers te teasen. “Wil je zien wat ik in de trein aan het doen ben?”, schrijft ze bij de foto.
Is Nicol dan toch zo ver gegaan dat ze dit keer in het openbaar voor pikante content gaat.

Bekijk hier de beelden

Bron: Kijk.nl, Instagram