Ihattaren deal Samsunspor afgeblazen "Deed onaanvaardbare verzoeken" (beeld)

Algemeenjun 08 2023, 14:42
Mohamed Ihattaren was helaas maar twee dagen lang een speler bij de Turkse club Samsunspor. De club besloot uiteindelijk de deal af te blazen. De voetballer zou onaanvaardbare verzoeken hebben gedaan en andere voorwaarden willen.
Italiaanse club Juventus kaote het contract met de voetballer af, maar tot zijn grote geluk wilde Samsunsport Ihattaren voor vier seizoenen vastleggem. De middenvelder maakte een grootste binnekomst en zijn terugkomst in voetbal leek een feit. Helaas stond hij nog geen seconde op het veld voordat het alweer voorbij was.

Statement Ihattaren Samsunspor

"Onze club nodigde onlangs de voetballer, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen. Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed", laat Samsunspor weten in een statement vandaag.
De toekomst van de voetballer blijft vooralsnog onduidelijk. Zijn laatste wedstrijd speelde hij thuis met Jong Ajax tegen De Graafschap op 6 mei 2022.
Na die wedstrijd is het vrij snel bergafwaarts gegaan met de jonge voetballer. Hij raakte meerdere keren in aanraking met de politie. Ook zijn relatie met Yasmine is veel in het nieuws geweest.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 3 8 2023 15 47 33
whatsapp image 2023 08 03 at 162732 473x1024
Bron: Instagram
"}])