gedrogeerd

Man drogeert andere bezoeker op festival in Biddinghuizen!(video)

Algemeenmei 25 2023, 8:18
Een man op het Defqon 1 Festival haalt een bizarre stunt uit. Het is tegenwoordig belangrijk om extra alert te zijn tijdens festivals. Het komt steeds vaker voor dat mensen een pilletje bij een ander in het drankje gooit. Een andere bezoeker heeft het per toeval gefilmd.

Gedrogeerd

De beelden gaan viraal op social media. De festivalganger leek het een goed idee om een pilletje in de beker van een andere festivalganger te gooien. De persoon was aan het filmen met zijn telefoon en hield zijn beker hoog. Hierdoor pakte de andere bezoeker zijn kans. Een TikTokker deelt de beelden en doet een dringende waarschuwing. "Zo mega triest dit. Let echt goed op je drinken bij festivals!!", schrijft hij erbij.
Kijkers reageren geschokt op de beelden en bekommeren zich ook om het slachtoffer.
screenshot 2023 06 25 at 104425

Opgepakt

In een update deelt de TikTokker een andere video, dat de man wordt afgevoerd door security. Het is niet duidelijk hoe het met de andere bezoeker gaat. Het probleem blijft zich voordoen, want er lopen meerdere trieste figuren op het festival, die dit soort praktijken uithalen.
Meerdere mensen werden er beroofd. Kettingen en oorbellen werden van hen afgerukt. Het verzoek is dan ook om echt extra alert te zijn op dit soort feesten.

Bekijk hier de video

Bron: TikTok