screenshot 22 3 2022 18 41 32

Peter Gillis reageert op heftige details van mishandeling Nicol!

Algemeenmei 02 2023, 7:47
Nicol maakt eerder bekend dat ze toch aangifte gaat doen tegen Peter. Ze deelt heftige beelden waarop ze flink toegetakeld eruit zag met Shownieuws. Gillis geeft nu reactie.

Reactie

Peter Gillis houdt zijn lippen stijf en wilt er verder niet veel over kwijt. "Ze moet eerst maar even gehoord worden bij de rechter-commissaris. Dan zien we wel weer verder", laat hij weten. Vorig jaar mei ging het volledig mis. De realityster zou haar hebben aangevallen in het vakantiepark.

Mishandeling

Hij zou haar onder meer in de neus hebben gebeten en aan haar haren hebben getrokken. Nicol deelde de schokkende beelden met Shownieuws. De realityster heeft voor dit incident, een nacht in de cel doorgebracht.Op 29 augustus moet hij voor de rechter staan in Den Bosch over de mishandelingszaak.
https s3 newsifier 1024x733

Heftige details

De geruchten werden eerder ontkent. Peter Gillis en Nicol stonden hier stellig achter dat de mishandeling niet klopt. Ze bekent nu dat ze haar aangifte had ingetrokken onder druk van hem en niet langer wilt zwijgen over wat er daadwerkelijk is gebeurd.
Haar advocaat heeft haar geadviseerd om nog te wachten met de aangifte. Er wordt nog goed gekeken naar het volledige dossier. Het is nog niet duidelijk, wat de gevolgen voor het programma 'Massa is Kassa' zijn na de heftige beelden.

Bekijk hier de video:

Bron: Kijk.nl, Shownieuws