screenshot 7 6 2023 15 38 15

Nicol zoenend gespot en bezig met meerdere mannen?!

Algemeenjun 02 2023, 11:27
Nicol lijkt de tijd van haar leven te hebben. Eerder werd ze met een oudere man gespot. Nu zou het gezellig zijn met meerdere mannen.

Gespot

Na de breuk met Peter Gillis, is de realityster niet op zoek maar gaat ze er helemaal op los. Volgens de mannen van Roddelpraat werd Nicol gespot met meerdere mannen. Een betrouwbare bron zou hen hebben vertaald dat ze in een café in Heerlen was. De bron beweert dat één jongen uit een groep werd uitgekozen. Op haar beurt begonnen de twee te zoenen. Kort daarna zou ze de groep zijn afgegaan.
Het is niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld, maar er is een vermoeden.
thumb

Nieuwe liefde?!

Eerder gingen er geruchten rond, dat ze het gezellig had met oud-deelnemer Married at First Sight, Martijn Prins. Hij deelde een intieme foto van hen. Zijn oudere mannen, dan toch haar type. Martijn is 17 jaar jonger als zij.

Oudere man

Het lijkt erop dat, de liefde niet helemaal werkt voor haar. Haar laatste vermeende vriend, was een heel ander type dan de oudere man waarvan ze nu een liefdesverklaring kreeg. De Spanjaard was erg trots op het feit dat hij haar had kunnen strikken. Hij deelde een aantal pikante video’s van hun tweetjes. Toch liep de verhouding tot een einde.

Bekijk hier de video