screenshot 25 07 2023 17 31 30

Nena gaat in tranen woedend los tegen Thijs Römer "Kijk me aan!"

Algemeenjun 25 2023, 15:57
Het werd een zeer emotionele rechtszitting voor vermeend slachtoffer Nena vandaag. Zij stond oog in oog met de acteur die zij beschuldigt van online ontucht, Thijs Römer. Er zijn beelden verschenen vanuit de rechtszaal en de emoties zijn heftig.

Nena tegen Thijs Römer

Nena heeft in tranen haar verhaal gedaan en eiste dat Römer haar in de ogen aankeek terwijl ze dat deed. De acteur stond namelijk omgedraaid tegenover haar, zo laat Saskia Belleman weten. Nena begint haar verhaal met: "Voor het geval je niet meer weet hoe oud ik was, ik was 14 Thijs. Veertien! 'Wel veilig thuiskomen, hè', zei je tegen mij."

Nena tranen

Nena gaat door met o.a.: "Hij stuurde ook seksueel getinte berichten "Vinger jij jezelf weleens?', vroeg je mij. En voor het geval je het niet wist: ik was 14 jaar! Je hebt misbruik van mij gemaakt, Thijs. En dat weet je heel goed. Mijn seksualiteit is door jou gevormd. Ik dacht dat het normaal was om foto's en filmpjes te sturen."
Nena sluit af met o.a. "Ik snapte steeds meer dat jouw gevoelens lustgedreven waren, maar ik kon me niet van je losmaken." Daarna gad ze samen met haar advocaat een reactie die je hieronder kan zien.

Bekijk hier de emotionele confrontatie en reactie:

Via HvNL, Shownieuws