ontwerp zonder titel 6

Selma Omari wil tweede kindje "Binnen één jaar! Het liefst met hém!"

Algemeensep 21 2023, 12:43
Selma Omari beviel een paar maanden geleden van haar eerste kindje, dochter Amaya. Maar ze weet nu al dat ze een tweede kind wil, en dat al op vrij korte termijn als het aan haar ligt.

Selma Omari wil tweede kindje

Selma onthult in de nieuwe aflevering van haar serie Op Mijn Manier dat het haar niet uitmaakt of het een jongen of meisje wordt. Ze wil echter niet te lang wachten: "Ja, ik zou wel een broertje of zusje voor Amaya willen. En het liefst binnen een jaar." Aldus Selma tegen haar zus Marwa.

Het liefst met hém

Selma zegt dat ze met de baby daddy van Amaya hierover heeft gehad. Wie de vader wordt weet Selma dan ook wel: ze zegt dat ze het liefst met de vader van haar dochter wil. Ze wil met hem voor een tweede baby gaan.
Selma heeft echter nooit bekend gemaakt wie de vader is. De man wil liever anoniem blijven, dat is duidelijk. Ze zei onlangs na alle geruchten: "Het is geen voetballer, het is geen crimineel. Het is gewoon een hele lieve man die er voor zijn dochter is. En als ik het gevoel heb dat ik hem publiekelijk wil delen: geloof me guys, jullie zijn de eerste."

Bekijk hier de video

Via BNNVARA, YT