selma 2

Selma Omari wil géén relatie met vader baby "Voor altijd single, ik ben moeilijk" (Video)

Lifestylenov 13 2023, 8:37
In een nieuwe aflevering van Selma Omari's serie "Op Mijn Manier" bezoekt ze samen met haar zus en haar dochtertje de vader van haar dochter in London. En dat wordt emotioneel. In de nieuwe aflevering die vanaf morgen te zien is, zie je dat dat de vader veel geeft om zijn dochter, aangezien hij zich heeft voorbereid op het bezoek.

Selma Omari met vader baby

In de aflevering vertelt de zus van Selma dat de vader nog gevoelens heeft voor Selma. Selma heeft dit gevoel echter niet. De zus van Selma schijnt dit te hebben opgemerkt tijdens een lunchafspraak eerder in Nederland.

Géén relatie

Selma vertelt over de ingewikkelde situatie: "Dat is gewoon wat de situatie nu is. Niet meer, niet minder." Selma moet nu niet denken aan een relatie. "Ik blijf gewoon voor altijd single omdat Marwa, ik kan gewoon niet met mensen. Ik kan niet. Ik wil ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon", zegt ze tegen haar zus.
Aangezien ze in het verleden geen positieve ervaringen heeft overgehouden aan relaties, is ze nu voorzichtig. Zo vertelt ze over haar eerdere relaties, onder andere met Boef : "Ik ben heel erg toegetakeld door voorgaande relaties. Dat heeft een beetje mijn mentale gesteldheid aangescherpt en veranderd. Dus of ik nu opensta voor de liefde? Nee. Ik sta nu open voor het zijn van een supermama en dat heeft voor mij prioriteit op dit moment."
Selma wil dat de band tussen haar dochter en vader goed is. Ze heeft zelf haar eigen vader moeten missen en ze wil niet dat hetzelfde gebeurt bij haar dochtertje. "Ik heb geen vader in mijn leven gehad. Mijn ouders waren bij elkaar en gingen scheiden. Tegelijkertijd scheidde ook de band die ik met mijn vader had en ik probeer dat echt anders te doen."

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2023 11 13 om 133011 990x1024
schermc2adafbeelding 2023 11 13 om 133023 1024x921
Bron: Instagram, Youtube, BNNVARA