EOTB-Harrie de Hengst stopt met s*ks en drank

Lifestyleaug 12 2019, 14:40
Harrie Snijders, aka Harrie de Hengst van Ex On The Beach, krijgt een eigen realityserie op Spike. In 'Harrie: van het kamp naar de ring' krijgen we een exclusief kijkje over het leven en de cultuur in een woonwagenkamp en volgen we Harrie die zich tot in de puntjes voorbereid op een bokswedstrijd. Hij gaat het namelijk tegen een andere influencer opnemen in de ring van Boxing Influencers op 26 oktober bij TopSportcentrum Almere.
"Ik word een paar maanden gevolgd. Het is echt een realityserie", vertelt Harrie in De Telegraaf.
Over hoe ik weer de ring in ga, maar ook hoe het leven op een woonwagenkamp is. Ik wil ons graag goed over laten komen. Veel mensen hebben een slecht beeld over woonwagenbewoners, er is een stereotype gecreëerd. Er wordt gezegd dat er veel criminaliteit is, maar dat gebeurt net zo goed, of wel meer, ergens anders denk ik. Ik wil juist laten zien hoeveel liefde er is en hoe mooi onze cultuur is.”
Ook krijgen we een hele andere kant van Harrie te zien. " In Ex on the beach zit je met twintig mensen in een villa, waarbij elke keer kleine stukjes worden opgenomen. In het vierde seizoen was ik een grappige, dronken Harrie, in de reeks daarna meer de losgeslagen Harrie die iedere vrouw uit elkaar trok. Nu wordt het denk ik een boze, een rustige, een blije of misschien zelfs wel een keer een verliefde Harrie. Nou ja, ik ben eigenlijk niet echt met een relatie bezig. Het kan zijn dat de cameraploeg op mijn stoep staat en ik een meid in mijn bed heb. Of twee. Ja, zo is reallife.”
Hoewel nog niet bekend is tegen wie Harrie het zal opnemen in de bokswedstrijd, neemt hij de voorbereiding erg serieus. We hoeven dus niet op een seksende en zuipende Harrie te rekenen. "Ik moet wel aan de bak. Vroeger heb ik veel gesport en gebokst, maar nu ben ik een paar jaar aan het feesten. Ik begin weer van vooraf aan: met mijn conditie op peil houden. En ik heb me voorgenomen drie, vier weken voor de wedstrijd geen seks te hebben. Als je niet met vrouwen bezig bent, blijven je testosteron en motivatie op peil. Anders verzwakken je benen. Het wordt spannend, een uitdaging, maar het moet haalbaar zijn.”
'Harrie: van het kamp naar de ring' zal vanaf maandag 23 september iedere week om 21:300 uur te zien zijn bij Spike.

Eerder kregen we al een kijkje in het leven van EOTB-Harrie de Hengst: