boef huis almere

Boef zet zijn enorme huis in Almere te koop voor mega bedrag! (Beelden)

Lifestyleokt 28 2023, 15:50
Boef kocht in 2019 zijn enorme villa in Almere voor 1,4 miljoen euro. Nu is hij echter klaar voor een nieuwe woning. De rapper heeft het gigantische huis te koop gezet voor een veel groter bedrag in de hoop tonnen winst te maken.

Boef huis in Almere

Het huis in de Almeerse wijk Overgooi was bijna dagelijks in zijn stories te zien. Hij noemde het zijn droomhuis. Boef maakte toen hij het kocht in een interview in Quote bekend dat hij op z'n 18e levensjaar 1,5 jaar vast moest zitten, maar even met verlof mocht omdat zijn moeder terminale kanker had. Ze zei toen: ‘Maak wat van je leven, jongen’.
Zijn doel werd bereikt met onder meer dit mega huis, wat hij nu dus weer te koop zet. Hij vroeg vanochtend aan zijn volgers: ,,Blijft een hele zieke mansion dit hoor. Maar ik begin nu steeds meer te denken dat het misschien tijd wordt voor wat nieuws. Wat zeggen jullie me?’’

Te koop

De mansion zal dus volgende week in de verkoop gaan voor een 2.150.000 euro vraagprijs. Het bestaat uit een eigen voetbalveld, bioscoop en bar met 4500 vierkante meter totale grond. Boef heeft nog drie andere panden in Almere op zijn naam staan. Twee appartementen verhuurt hij.

Bekijk hier de video

Via IG, AD