Influencer verdient 13.500 euro door verkopen eigen badwater!

Lifestylejul 05 2019, 16:00
Telkens wanneer je denkt dat de grens van alle influencer-gekte bereikt is, komt er weer iemand voorbij die daar weer overheen gaat. De Zuid-Afrikaanse Belle Delphine heeft weer een nieuwe manier bedacht om geld te verdienen aan haar Instagram-volgers.
De 20-jarige Belle Delphine is bekend door haar cosplay-foto's, een vorm van performance art waarbij gebruik wordt gemaakt van kostuums en accessoires om een bepaald personage uit te beelden, en heeft 3,9 miljoen volgers op haar Instagram-account.
Hierbij is ze regelmatig te zien in weinig verhullende strakke pakjes.
Terwijl ze in bad zat, kwam Belle op het geniale idee om het water in potjes te stoppen en te verkopen voor 27 euro per stuk. En met succes, binnen twee dagen had ze 500 potjes verkocht, samen goed voor 13.500 euro! “Ja, dit is echt badwater”, aldus Belle Delphine “Gebotteld terwijl ik in bad zit te spelen. Dit water mag enkel voor sentimentele doeleinden gebruikt worden, strikt verboden dus om het goedje op te drinken.”
Delphine was zelf ook verbaasd door het succes. “Zo’n stevige respons had ik zeker niet verwacht. In twee dagen tijd zijn er vijfhonderd exemplaren de deur uitgegaan. Het was de bedoeling om iets grappigs te verkopen, en blijkbaar is het me nog gelukt ook.”

Bekijk hier wat van de bijzondere foto's en video's van influencer Belle Delphine: