zoon rossana

Rachel Hazes bevestigt diefstal door Rossana Kluivert's zoon, Nino?! "

Algemeenjul 16 2023, 7:35
Rachel Hazes zou hebben bevestigt aan het blad Story, dat Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert haar geld heeft gestolen. Dit zou de reden zijn, dat de vriendschap is verbroken. Het zou om een bedrag van 70.000 euro gaan.

Uit de kast

Nino Wilkes kwam afgelopen week uit de kast en deelde in een openhartige bericht op Instagram. Hij kreeg veel lof in de reacties en zijn moeder liet ook een emotioneel bericht achter. Tussen de reacties, werd er een boekje open gedaan over Nino Wilkes. Een anoniem account reageerde fel op Rossana Kluivert. Hij zou namelijk, Rachel Hazes, hebben bestolen voor 70.000 euro.
zoon rossana

Geld gestolen

Hazes bevestigt het verhaal nu zelf. ‘Hij heeft zo’n 70.000 euro van mij gestolen, die ik tot op de cent nauwkeurig heb teruggeëist!", laat ze weten. In 2021 zou, Nino Wilkes, zijn aangenomen als haar manager-assistent.
Juicekanalen hebben het vermoeden, dat Rachel, de persoon achter het account zou hebben aangespoord. De dame achter het account, zou de beste vriendin zijn. Ze ontkent, de geruchten dat zij zou hebben aangespoord om dit verhaal naar buiten te brengen. "Nooit heb ik willen vertellen wat er gebeurd is. Maar nu het op social media verschijnt, wil ik voorkomen dat er weer indianenverhalen verschijnen over mij.’

Bekijk hier de video

screenshot 2023 08 16 at 093522 579x1024