screenshot 9 6 2022 14 54 38

Nicol sneert naar Peter Gillis?! "Hoe strik jij je veters"

Algemeenmei 30 2023, 11:27
Nicol Kremers en Peter Gillis zijn al langer tijd uit elkaar. Vanuit beiden kampen wordt er met modder gegooid. Nu lijkt ze weer te sneren naar de realityster.

Rumag

Rumag staat bekend om hen droge humor. Dit keer deelde ze een opvallende post gedaan . "Heb je wel eens dat je naar bepaalde mensen kijkt en denkt. Hoe strik jij je veters?", luidt de tekst.
Juicechannel viel het op dat Nicol deze post heeft geliked. "Typisch dat Nicolleke dit leuk vindt", reageert het kanaal. Kijkers van Massa is Kassa, weten dat Peter Gillis zijn veters liet strikken door zijn ex. Ze stond daar namelijk ook bekend om.
peter en nicol 2 1024x555

Afleveringen verwijderen

De voormalige realityster laat het Massa is Kassa avontuur dan ook volledig achter zit. Eerder eiste ze, dat alle afleveringen waarin zij is te zien, offline wordt gehaald. “Als slachtoffer wordt zij in de verschillende afleveringen, die enkel amusementswaarde (blijken te) hebben, op een negatieve wijze weggezet”, laat haar advocaat Sébas Diekstra weten.

Aangifte

Ze heeft aangifte heeft gedaan van tien mishandelingen door Peter Gillis en verwacht van SBS 6 een professionelere houding. SBS 6 blijft echter Nicol noemen in het programma via oude fragmenten en met de commentaren van voice-over Frank Lammers.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 06 30 at 132745 611x1024
Bron: Instagram