marco borsato

Marco Borsato samen gespot met knappe blonde dame?! (FOTO)

Algemeenjun 16 2023, 10:55
Marco Borsato zou al langere tijd gelukkig zijn in de liefde. De twee zijn nu samen gespot. Zijn huwelijk met Leontien liep stuk na de heftige geruchten rondom grensoverschrijdend gedrag.

Gespot

Yvonne Coldeweijer doet de onthulling over de nieuwe vlam. "Marco Borsato vanochtend samen gespot met een knappe blonde dame op de boot naar Vlieland", schrijft de roddeltante op haar Instagram. Vlieland zou een vertrouwde plek voor de zanger zijn en daar lijkt hij zijn tijd door te brengen, mogelijk met zijn nieuwe vriendin. Er zou volgens de bron, een jongere dame mee zijn. Yvonne heeft het vermoeden, dat dit haar dochter is.
screenshot 14 12 2021 13 40 56

Huwelijk kapot

De zanger ging een pittige tegemoet, toen niet alleen zijn carrière maar ook zijn huwelijk met Leontien is gestrand. Het is al maandenlang stil rondom Borsato, die ervan wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Er is een onderzoek en rechtszaak gestart.
Leontien lijkt ook door te zijn gegaan met haar leven. Ze heeft het al een tijdje gezellig met John Huiberts. Dit was voor korte duur want in februari zette, de twee er alweer een punt achter. Volgens bronnen werden de twee weer samen gespot op het festival 'De Amsterdamse Zomer'.

Bekijk hier de beelden

whatsapp image 2023 07 16 at 123745 623x1024
Bron: Kijk.nl