leontien

Zo rijk is de nieuwe multimiljonair vriend van Leontien Ruiters!

Net binnensep 05 2022, 9:30
Eerder maakte Yvonne Coldeweijer bekend, dat Leontien Ruiters toch echt verder is gegaan met haar leven. Haar ex-man Marco Borsato is verleden tijd. Ze is nu aan het daten met multimiljonair, John Huiberts.

Multimiljonair

Dit jaar heeft de 51-jarige Huiberts zijn debuut gemaakt in de Quote 500. Met een schatting van zo een 140 miljoen staat de multimiljonair op plek 383. Huiberts is sinds 1999 eigenaar van IGM Resins, een bedrijf dat grondstoffen ontwikkeld voor de productie van onder andere uv-lakken en -coatings.
In het interview vertelde John dat zijn succes niet zonder slag of stoot ging. ‘Ik verkocht kleine volumes van 5 of 10 kilo. Uiteindelijk had ik dertig klanten en leed zwaar verlies. Maar het jaar erop verkocht ik 200.000 kilo.’, vertelt Huiberts. En de rest is geschiedenis.

Daten

Leontien nam eerder dit jaar afscheid van haar achternaam Borsato en nam weer haar eigen meisjesnaam aan, genaamd Ruiters. Nadat Yvonne Coldeweijer het nieuws naar buiten bracht dat Ruiters aan het daten is, bevestigde hij dit nieuws ook. 'Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel leuk en fijn', aldus John.
Het is nog niet duidelijk of ze al een officieel een koppel zijn.

Bekijk de volledige beelden hier: