peter gillis

Pikante filmpjes van Peter Gillis vriendin Wendy zouden zijn gelekt, Blijkt andere dame! (Beelden)

Algemeenmei 22 2023, 7:39
Wendy van Hout is tegenwoordig in door haar relatie met Peter Gillis veel in het nieuws. Er zouden pikante filmpjes van haar rondgaan op social media.

Beelden gelekt

Er zouden pikante filmpjes rondgaan van een dame die onder de tattoos zit en die verdacht veel lijkt op Wendy van Hout. Meerdere mensen beweren dat het om de 39-jarige onderneemster is. Na wat onderzoek blijkt het toch niet om Wendy te gaan, maar om ene Dailey Danique. Die zou actief zijn op meerdere kanalen waaronder OnlyFans, waar ze zichzelf van een andere kant laat zien.
De twee hebben wat van elkaar weg, waardoor de verwarring kwam. Dailey zit namelijk ook volledig onder de tattoos. Het enige verschil is dat Wendy, de camera gebruikt om kleding te promoten en Dailey om pikante content.
screenshot 2023 06 22 at 093629 1024x873

Peter Gillis nieuwe vriendin

Wendy is een onderneemster en eigenaar van een online kledingwinkel. Ze komt uit Eindhoven en heeft vijf kinderen uit drie eerdere relaties. De liefde bloeide op het terras van Peter’s eigen vakantiepark, en hij werd natuurlijk foxwild.
Nu komen er dus details naar buiten over Wendy, een van deze is dat zij de ex is van Mike Maaskant. Nicol Kremers heeft een tijdje een relatie gehad met Mike. Opmerkelijk is dat Mike een winkel samen met de nieuwe liefde van Peter heeft geopend, zo ontdekte Roddelpraat. Ze hebben Barbershop Mike en 365INK geopend. 365INK zou het tatoeage bedrijf van Wendy van Hout zijn geweest.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 06 22 at 095230 834x1024