screenshot 30 8 2023 16 51 11

'Monica Geuze is zo'n 7 miljoen waard?!' Kenners leggen uit! (video)

Algemeenjun 15 2023, 14:48
Monica Geuze is misschien wel een van de meest succesvolle ondernemers van onze generatie. Ze wist met niet een bijzonder talent voor zingen of modellenwerk toch een imperium op te bouwen. Ooit begon ze als vlogger en DJ. Ondertussen is ze niet uit medialand weg te denken. De experts van Eigen Huis& Fortuin lieten er even een analyse op los en kwamen tot de volgende conclusie.

Monica Geuze 7 miljoen

"Op haar 28e heeft deze dame haar schaapjes al behoorlijk op het droge, want als presentatrice, oud-vlogger, ondernemer en schrijfster is ze inmiddels al hoeveel waard? Ik schat 7 miljoen en dat heeft ze allemaal zelf gedaan." Met haar YouTube video's verdiende ze volgens het programma zo'n 120.000 euro per jaar. Met gesponsorde posts verdient ze bovendien naar inschatting minimaal 30.000 euro per post. Zo werkte ze samen met merken als JBL, Loreal en Hunkemoller. Haar exclusieve contract bij Videoland is zeker twee ton per jaar waard en ze verdient ook nog eens een ton per jaar aan haar podcast Geuze en Gorgels. Daarnaast heeft ze natuurlijk haar beauty en lifestyle bedrijf Sophia Mae. Hiermee haalt ze naar horen zeggen ruim 5 miljoen euro waard, waarvan ze minimaal de helft in haar zak zou steken. Haar merk heeft overigens een deal bij de Bijenkorf en dat gebeurt echt niet zomaar.

Huizen Monica Geuze

Onze Hendrik-Ido-Ambachtse is huiseigenaar van twee woningen. Haar huis in Vinkeveen staat momenteel voor 6,5 ton te koop, maar haar huis in Amsterdam-Zuid is maar liefst 1,6 miljoen waard. Dat laatste huis deelt ze wel op naam met haar ex Robbert. Naast wonen geeft ze ook redelijk wat geld uit aan wat cosmetische hulp. Hier en daar wat botox en fillers zorgen ervoor dat ze er altijd fris en strak uitziet. Dat moet natuurlijk ook wel, met zo'n portemonnee.

Bekijk hier de video: