screenshot 15 10 2023 15 34 24

Heftig: Jongen (15) neergeschoten in Oss, Beelden schokken Nederland

Algemeenjul 15 2023, 12:52
Er zijn beelden vrijgegeven van een beveiligingscamera die een schietpartij heeft vastgelegd zaterdagavond in Oss. Een jongen van slechts 15 jaar wordt beschoten door een andere jongen op een fiets en raakt gewond.
Te zien is hoe iemand komt aanfietsen en de 15-jarige jongen, die in gesprek is met een andere jongen op een fiets, van achteren beschiet met één schot. Daarna klinkt er geschreeuw, en de dader gaat er vandoor op de fiets.
De twee jongens rennen naar de nabijgelegen Jumbo-supermarkt waar ze om hulp roepen. Dit heftige schietincident gebeurde rond tien uur 's avonds bij een hondenuitlaatveld. De gewonde jongen is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Een buurtbewoner zegt wat hij zag bij Omroep Brabant: "Ik hoorde 'boom' , keek naar buiten en zag vervolgens twee jongens met hun fiets. Ze lieten hun fiets vallen en renden weg: schreeuwend. Ik dacht dat vuurwerk in hun hand was ontploft. Maar tien minuten later kwam de ambulance en de politie en was het hier een ' crimescene'. Ik vind het nu best eng om 's avonds in het donker alleen buiten te zijn"

Bekijk hier de heftige video en meer info:

Bron: Omroep Brabant, YT, HvNL