screenshot 10 8 2023 15 23 22

‘Thijs Römer heeft al twee jaar affaire met bekende, getrouwde influencer?!’

Algemeenjun 05 2023, 13:23
Opmerkelijk nieuws over Thijs Römer die onlangs veroordeeld werd voor 1 maand cel voor online ontucht. Alsof dat niet genoeg is zou hij ook een affaire hebben gehad. Vooralsnog is hij getrouwd met Igone de Jongh en blijkbaar loog hij niet alleen tegen haar over het online misbruik van minderjarige meisjes. Hij zou daarnaast ook een affaire hebben gehad met influencer Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, zo meldt een bron van Story.

Affaire Thijs

De bron onthulde aan weekblad Story dat de acteur al twee jaar een affaire zou hebben met haar. "Thijs heeft al bijna twee jaar een affaire met influencer Noor de Groot, beter bekend als Queen Of Jetlags”, zegt de bron. Bij dit overspel zouThijs niet alleen Igone de Jongh hebben bedrogen. “In de directe omgeving van Noor wordt er schande van gesproken, want Thijs is een goede vriend van haar man Sander.”
De bron vindt dat er sprake is van ultiem vriendenbedrog. “En dat is onvergeeflijk. Als man blijf je van de vrouw van je vriend af. Wat het nog erger maakt, is dat Thijs aanwezig was op het huwelijk van Sander en Noor. In september 2021 in Frankrijk. Hij hield daar een emotionele speech waarin hij ze veel liefde en geluk toewenste, en vol overgave vertelde hoe goed Sander en Noor bij elkaar pasten en wat voor mooi samengesteld gezin ze samen hadden.” Volgens de bron begon de affaire in dat jaar, en was Thijs toen pas twee jaar samen met Igone.

Gespot

Thijs en Noor spraken vlak voor zijn rechtszaak met elkaar af en weekblad story zat ze op de hielen. Het was duidelijk dat het om een geheim afspraakje ging, omdat hij zijn auto in een andere straat parkeerde. Veel mensen vinden er natuurlijk wat van als je met een getrouwde man gaat... "Ze (Noor) is als de dood dat Sander wil scheiden en ze haar luxeleven met hem op moet geven. Maar in de directe omgeving van Noor zijn steeds meer mensen klaar met haar. Ze is al zó vaak gewaarschuwd met Thijs te stoppen. Niet alleen omdat hij een vriend is van haar man en zelf getrouwd is, maar ook omdat hij betrokken is bij seksueel misbruik.

Straf Thijs

Thijs kreeg de veroordeling tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk, en een maximale werkstraf van 240 uur voor het online misbruiken van minderjarige meisjes.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram