screenshot 29 6 2023 11 57 47

Tabitha haalt uit naar vreemdgaande vriend "Slimme marketing move" (video)

Algemeenapr 17 2023, 10:19
Tabitha gaat door een roerige tijd sinds uitkwam dat haar vriend vreemdgaat. De zangeres deelt een stukje van een nieuw liedje dat ze waarschijnlijk zal uitbrengen. Het nummer lijkt heel duidelijk te slaan op het bedrog van Mauron.
"Laat me even geloven, dat je niet hebt gelogen", zingt ze onder andere in de video die als eerste op TikTok verscheen. "Het is hier zo donker, ik zie geen hand voor mijn ogen. Maar ik volg jouw stem, ik volg wat ik nog ken, wie jij nog bent. Maar vertel me wie ik nu ben", zijn natuurlijk woorden die doen denken dat het lied over het bedrog gaat.

Tabitha en Mauron overspel

Volgens Juicechannel zou Mauron met meerdere dames pikante gesprekken hebben die absoluut niet door de beugel kunnen. "Volgens dames die wij hebben gesproken is hij er niet vies van om af en toe buiten de deur te snoepen. Zelfs tijdens de zwangerschap van Tabitha heeft hij contact gezocht met andere dames", zei het juicekanaal.

Oproep Tabitha

Tabitha probeerde een tijd de geruchten te negeren, maar kon het uiteindelijk niet laten er toch iets van te zeggen. "Ik heb geprobeerd nergens op te reageren maar ook dat stopt de berichtgeving niet. Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen", vertelde ze op Instagram. "Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen.", luidde haar oproep.
Yvonne Coldeweijer vind het nieuwe nummer van de zangeres een slimme marketing move. "Tabitha heeft maar besloten een nummer te maken over het bedrog van haar vriend. Slimme marketing move van deze meid", schrijft de juicekoningin op haar Instagram story's.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 29 6 2023 12 03 06
Het nieuwste nummer van Tabitha:
Gerelateerde video's:

Bekijk hier de hele video van Tabitha's nieuwe nummer:

Bron: TikTok