jutta jake

Jutta Leerdam 'exposed' vriend Jake Paul "Hij speelt een rol!"

Algemeenjun 11 2023, 10:08
Jake Paul is naast YouTuber natuurlijk inmiddels bekend als bokser met behoorlijke statistieken tegen hele grote namen uit de vechtsport. Zijn imago is dan ook dat van een stoere arrogante guy, waar hij veel haat voor krijgt, maar volgens vriendin Jutta Leerdam is dat gespeeld.

Jutta Leerdam 'exposed' Jake Paul

Jutta laat weten dat de online Jake een hele andere persoon is dan de echte Jake. Tegen de Telegraaf zegt de schaatsster en model dat de vele kritiek en haat comments onterecht zijn. Jutta meent dat de echte Jake, zoals zij hem kent buiten zijn online persona, just een heel open, lief en gevoelig persoon is.

"Hij speelt een rol"

Volgens Jutta is het verschil tussen zijn imago in het openbaar en de echte Jake thuis zo te verklaren: "Hij is een online-entertainer en neemt een rol aan. Daarmee creëert hij een enorme hype voor al zijn gevechten."
Jake Paul verdient tientallen miljoenen met zijn gevechten, meestal tegen voormalige grote sterren zoals meest recent Nate Diaz. De geruchten gaan rond dat vooral dit laatste gevecht gemanipuleerd zou zijn, maar dat is nooit bewezen.

Bekijk hier de video

Via Telegraaf, DB
"}])