jan boskamp wilfred

Wilfred Genee krijgt klap van Jan Boskamp live op TV "Normaal doen jij! Sla 'm Jan!"

Algemeenjun 12 2023, 17:23
Het was voor Jan Boskamp helemaal genoeg. Na de zoveelste keer in jaren dat Wilfred Genee hem corrigeert na een verspreking stond hij eindelijk een keer op en gaf de presentator een klap.

Jan Boskamp

Het is zeker niet de eerste keer dat Jan een klap heeft uitgedeeld aan tafel bij Vandaag Inside en Veronica Offside. O.a. Reneé van der Gijp heeft regelmatig een klapje gekregen toen hij Jan weer belachelijk maakte met het verkeerd uitspreken van namen of woorden.

Wilfred Genee krijgt klap

Wilfred Genee was dit keer aan de beurt na jarenlang dreigingen van Jan dat hij hem nog een keer zou aanpakken. Het gebeurde toen Jan uit wilde leggen dat resultaat belangrijker is dan het spel bij voetbal, maar hij kwam weer eens niet lekker uit zijn woorden: “Ik wil liever dat we slecht spelen en verliezen, dan dat we goed spelen.”
Wilfred maakte de opmerking: “Wacht, nog één keer, wat zei je nou precies?” Jan was het dus zat en stond op nadat Dick Advocaat en Hugo Borst hem aanmoedigden. De grote Feyenoord fan gaf Wilfred een platte hand op zijn achterhoofd.

Bekijk het moment:

Alle Jan Boskamp versprekingen tot 2019: