prinses alexia

Prinses Alexia krijgt iets bijzonders voor haar achttiende verjaardag

Algemeenapr 10 2023, 12:08
Prinses Alexia wordt over iets meer dan een week alweer achttien jaar! Toen haar zus de kroonprinses Amalia die leeftijd bereikte stonden de kranten vol. Ze zal er vast naar uitkijken om eindelijk haar volwassen tijdperk in te gaan. Wat ze gaat doen om het te vieren, weten we nog niet. Wat ze zal krijgen weten we wel al... En het is een erg bijzonder cadeau!

Royal Leerdam Crystal

Royal Leerdam Crystal brengt namelijk speciaal ter gelegenheid van prinses Alexia's achttiende verjaardag een speciale Oranjevaas uit. Dat deden ze ook toen kroonprinses Amalia achttien werd. Deze vazen maakt Royal Leerdam Crystal uit voor belangrijke gebeurtenissen binnen het Koninklijk Huis of momenten van landsbelang.

Prinses Alexia bijzonder cadeau

De bijzondere vazen worden met de hand gevormd en met de mond geblazen. Ze zijn te bestellen via de webshop van het bedrijf. Het eerste exemplaar gaat geheel volgens traditie natuurlijk naar de Koninklijke familie zelf. Maar vanaf de verjaardag van prinses Alexia op 26 juni, kan iedereen er eentje kopen.
Het specifieke exemplaar voor de achttiende lente van de Koningsdochter, ontwierp Tess van Zalinge. Ze zei zich vereerd te voelen en ontzettend trots te zijn op het ontwerp. In haar woorden is het een moder en modieus vaasje geworden.
De allereerste iconische Oranjevaas produceerde Royal Leerdam Crystal al in 1927, voor de achttiende verjaardag van Prinses Juliana.

Bekijk hier de video

Bron: DenD