masked singer lamp

Heftig: Lamp valt op vrouw in The Masked Singer studio! RTL reageert!

Algemeenaug 05 2023, 12:40
Een groot schrik moment in de studio van RTL show Masked Singer. Tijdens de opnames ging het fout toen een lamp viel op een vrouw. RTL heeft inmiddels gereageerd op het incident.

Lamp valt op vrouw

Een ooggetuige vertelt wat er gebeurde: ,,De vrouw zat in de voorste stoelen van het publiek. Een lamp kwam naar beneden en die viel kapot op het hoofd van een vrouw in het publiek. Ze had bloed op haar hoofd en de show moest minstens een halfuur worden stilgelegd."

The Masked Singer studio

De schrik zat er dus goed in, ook bij de jury: "Jurylid Gerard Joling maakte zich er nog het meest boos over, hij riep zoiets van: ‘Hoe kan dit nou weer gebeuren?’ Daarna werden hun microfoons uitgezet.” De vrouw raakte gelukkig niet ernstig gewond: ,,Het was al bijna klaar. Er moest nog één nummer van twee minuten worden afgemaakt,. Wat ik nog opvallend vond: toen de show verder ging werd er niets gezegd over die vrouw. Van boven in het publiek werd nog geroepen: ‘Háá-lo, gaat het wel goed daar?”
RTL heeft op het incident gereageerd. Volgens de woordvoerder was het echter geen complete lamp die op de vrouw viel: "Het was alleen een peertje uit de lamp. Geen hele lamp dus, maar een peertje uit het decor. Ze kreeg daarna een pleister en wilde zelf ook gewoon de show afkijken.”
Daar is echter onenigheid over, de ooggetuige meent namelijk dat RTL het te klein af doet: ,,Het was absoluut groter dan een peertje en het was zo’n lamp aan een kabel die bij het omhoog halen naar beneden viel."

Bekijk hier beelden:

reality fbi 3206827685845362134 576x1024
reality fbi 3206833441973855680 576x1024
Via IG, RTL Boulevard