screenshot 19 6 2023 13 37 47

Mark Gillis trekt keihard op in Ferrari en zoekt ruzie met jongens (video)

Algemeenmei 18 2023, 11:38
Mark Gillis is misschien niet de snelste van zichzelf, maar als hij in zijn Ferrari zit gaat 'ie behoorlijk hard! Ook is hij er snel bij als iemand hem uitdaagt, al werkte de lage instap van de Ferrari niet echt mee met zijn formaat...

Mark Gillis trekt op

Momenteel gaat er een video viraal waarin te zien is hoe de zoon van Peter ruzie zoekt met weggebruikers. Er wandelen twee jongens over een weg waar je 30 km per uur mag rijden. Deze worden haast omver gereden door iemand in een Ferrari, die later Mark Gillis blijkt te zijn.

Ruzie

De twee jongens filmen verontwaardigd de Ferrari en wijzen de bestuurder erop dat hij over een "30-wegje" rijdt. Aan de motor van de auto te horen trok hij niet op om met 30 km per uur weg te rijden. Deze sportwagen zal ongetwijfeld binnen 5 seconden op de 100 km per uur zitten.

Video

Het uitstappen gaat niet zo soepel als het optrekken. Boos komt hij de auto uit, maar erg intimiderend is het niet. Het lijkt ook alsof de maker van de video sarcastisch de woorden "ik tril" bij het videootje heeft geplaatst.
Het is niet de eerste keer dat de camping nepo-baby wordt vastgelegd terwijl hij het niet zo nauw neemt met de verkeersregels.
We kennen Mark Gillis natuurlijk allemaal als de zoon van Peter Gillis. Erg lief is Peter niet als vader. Dat is te zien in de serie Massa is Kassa waarin de hele familie van Peter en hijzelf worden gevolgd. De familie bezit en geeft leiding aan een aantal gigantische campings in Nederland. Voorheen was Nicol Kremers de vriendin van Peter en nu gaat hij met ene Wendy. Over hoe de band nu is tussen Peter's nieuwe vriendin en de kinderen is weinig bekend.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 19 6 2023 13 30 15
screenshot 19 6 2023 13 30 30
screenshot 19 6 2023 13 30 45
Bron: YouTube