voetballer

Heftige details over ruzie Antony met zijn vriendin! "Stak siliconen lek" 

Algemeenmei 07 2023, 7:30
Voetballer Antony wordt aangeklaagd wegens huiselijk geweld. Zijn voormalige vriendin, Gabriella, beter bekend als DJ Gabi Cavallin heeft heftige beschuldigingen onthult over hen relatie.

Huiselijk geweld

De zaak heeft de aandacht getrokken van zowel de media als het publiek. Er zouden meerdere geweldsincidenten hebben plaatsgevonden tijdens de relatie tussen de Antony en Gabriella. "Volgens Braziliaanse media - die de aangifte hebben gezien - zou er sprak zijn van vier incidenten", schrijft het juicekanaal.
Het eerste incident zou hebben plaatsgevonden tijdens een feest. De speler zou aan haar haren en armen hebben getrokken en vervolgens in een auto hebben geduwd. Er zou ook een ander incident hebben plaatsgevonden waarbij ze snijwonden heeft opgelopen. Ze zou met gebroken glas zijn aangevallen. Artsen hebben haar siliconen moeten herstellen na een mogelijke aanval van Anthony.
screenshot 2023 06 07 at 093711 1024x669

Aangifte

Gabriella heeft besloten naar de politie te stappen nadat Anthony haar op 20 mei telefonisch dreigde met de dood. De DJ vreest voor haar veiligheid en heeft de politie om bescherming gevraagd. Ze zou bang zijn, dat speler haar daadwerkelijk, iets aan zou doen. In haar verklaring zou ze hebben gezegd, dat hij over een wapen beschikt en connecties heeft met mensen uit de 'favela', waar hij vandaan komt. De Braziliaanse autoriteiten nemen de ernstige beschuldiging serieus en doen grondig onderzoek Antony.

Bekijk hier de video

img 20230607 021818 647x1024
Bron: Kijk.nl, Instagram