1 20

Rico Verhoeven neemt 'harde maatregelen' na bedreiging van ex "Next level" (Beeld)

Algemeennov 07 2023, 12:31
Rico neemt maatregel naar aanleiding van berichten van zijn ex. Jacky Duchenne dreigt namelijk in een bericht over 'reputatie schaden'. Rico lijkt te reageren op het met nieuws met een opmerkelijk post.

Rico Verhoeven neemt maatregel tegen ex

Naar aanleiding van de berichten van zijn ex Jacky Duchenne heeft Rico Verhoeven zijn beveiligingsmaatregelen aangescherpt. Op Instagram deelt hij beelden van de versterkte beveiligingsystemen in zijn huis. Het is niet bekend of Rico zich echt zorgen maakt vanwege de berichten van zijn ex, maar hij heeft in ieder geval maatregelen genomen.

'Dreigingen'

Onlangs kwam naar buiten dat Rico Verhoeven zou zijn 'bedreigd' door zijn ex Jacky. Ze plaatste namelijk online een vreemd bericht waarin ze dreigt een pikant verhaal te kunnen onthullen dat zijn reputatie zou kunnen schaden. Ze schreef: Ik heb je reputatie gered door mijn kant van het verhaal niet te vertellen… Blijf bescheiden”. Volgens juicekanaal RealityFBI had Jacky het hier over haar ex-Rico Verhoeven. RealityFBI schreef: “Ze lijkt te hinten naar informatie die zijn reputatie op het spel zou kunnen zetten”.

Geruchten dat Rico vreemdgaat

Onlangs ging er geruchten dat Rico vreemd zou zijn gegaan. Zo werd geroddeld dat Rico tijdens de relatie met zijn ex Jacky vreemd zou zijn gegaan met Gaby Blaaser én zou hij contact hebben gezocht met Esmee Ipema en haar zus Sharon . Die twee staan beter bekend als de ’terrortwins’. Rico ontkende echter altijd de juice geruchten.

Bekijk hier de beelden

image 663x1024
schermc2adafbeelding 2024 02 07 om 120104 1024x611
Bron: Instagram, Shownieuws