monica geuze 1024x555

Monica Geuze ontvangt pikante berichten van vrouwen!

Algemeensep 01 2023, 9:13
Monica Geuze laat weten dat ze wel interesse heeft om intiem te zijn met een vrouw. De presentatrice onthult dat haar inbox momenteel volstroomt met berichten van vrouwen die graag intiem willen zijn met haar.

Intiem

Nadat Monica Geuze had aangegeven nieuwsgierig te zijn naar intiem contact met vrouwen, hebben verschillende dames zich bij haar gemeld. "Sinds ik heb gezegd dat ik wel eens interesse heb in deze ervaring, stroomt mijn DM vol met lesbische vrouwen die geïnteresseerd zijn."
Er is nog geen geschikt match die haar interesse wekt. Ze merkte op: "Ik ben nog niemand tegengekomen waarvan ik dacht: ja, ik wil dit ook met jou proberen."
monica geuze 1024x555

Parade

Kaj Gorgels onthulde eerder dat Monica al eerder aandacht kreeg van een vrouw. "Een vrouw die zag jou. Toen deed ze twee vingers naar haar ogen en daarna naar jou. Zo van: ik zie jou. En toen begon ze gewoon met haar platte hand vol op haar kut te slaan. (...) Die was echt wild van jou. Echt bezeten was ze van je."

Relatiestatus

De presentatrice doet al langere tijd geheimzinnig over haar relatiestatus. Eerder werd ze zoenend gespot met Rijk Hofman. Een relatie wordt stellig ontkent, maar het is ook niet duidelijk wat er dan wel speelt tussen de twee. Zelf doelt ze op het 'gezellig hebben met elkaar'.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl