screenshot 14 9 2023 16 06 16

Klaas Otto dreigt met kort geding in Rachel Hazes zaak

Algemeenjul 19 2023, 12:54
Klaas Otto dreigt een kort geding aan te spannen tegen de beste vriendin was van Rachel Hazes. Marieke beweerde dat Rachel in 2016 betaald kreeg om Klaas op de loonlijst van haar bedrijf te zetten. Klaas ontkent dit en eist rectificatie.
Hij heeft Marieke een sommatie gestuurd en als ze haar uitspraken niet rectificeert zal hij stappen ondernemen. Klaas eist dat deze rectificatie wordt gepubliceerd door RTL Boulevard. Als RTL4 hier niet aan meewerkt, moet de rectificatie (eventueel op haar eigen kosten) verschijnen op de voorpagina van het Privé-katern van De Telegraaf. Ook op de websites van De Telegraaf en het AD moet het komen te staan. Marieke heeft tot vrijdag 15 september om dit te doen, anders volgt het kort geding.

Klaas Otto dreigt

Marieke van Beek getuigde dinsdag tijdens een verhoor in Arnhem dat Rachel Hazes in 2016 25.000 euro contant ontving. Voor dit geld zou ze vermoedelijk iemand met een duitser verleden, Klaas Otto, op de loonlijst moeten zetten van haar bedrijf. Marieke beweerde dat ze Rachel waarschuwde om deze deal met Otto niet aan te gaan. Rachel deed het toch. Ze beweerde zelfs dat Rachel een foto had genomen met dat geld, die zijzelf, Rachel's dochter en Rachel's ex-schoonzus ontvingen.
Toen er later ruzie ontstond tussen Rachel en Klaas Otto, zou Rachel al 9.000 euro van het contante geld hebben uitgegeven. Marieke beweerde dat ze dit bedrag aan Rachel uitleende, omdat Rachel vreesde dat het geld terug moest naar Otto. Marieke stelde dat ze met Rachel had afgesproken dat dit bedrag zou worden verrekend met de huur van de woning in Vinkeveen, waar Rachel nog steeds verblijft. Rachel ontkende echter dit verhaal.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram