lldl

Bo in LLDL heeft geen zin in 'volgende ronde' in bed met Boris! Kijkers boos "Wat een heks" (Video)

Algemeensep 01 2023, 15:22
Opnieuw een ongemakkelijk moment in LLDL, Lang Leve de Liefde. Het gaat om de deelnemers Boris en Bo die op dat zijn in het programma. Het lijkt heel gezellig te gaan worden, maar in bed blijkt de vonk nog niet helemaal overgeslagen.

Lang Leve de Liefde

Tijdens de date stellen de gekoppelde deelnemers elkaar vragen om zo veel mogelijk van elkaar proberen te weten. Dit natuurlijk met als resultaat om erachter te komen of ze bij elkaar passen. Boris zit het helemaal zitten en wil van alles over Bo weten in bed.

Boris en Bo

Bo heeft er echter helemaal geen zin en van haar mag er duidelijk snel een einde komen, want ze wil slapen. Kijkers reageren massaal en zijn het niet eens dat Bo Boris geen kans gunt "Wat een heks"... "Alleen dat toontje al van haar.. doe dan niet mee met zo’n programma".... "Waarom doet ze mee dan? niet voor de liefde in ieder geval"
Verder gaat Bo vanwege haar accent. Ze vindt zelf niet dat ze een Amsterdams accent heeft. Hoewel Boris het accent niet erg vindt meent Bo vast houden dat ze het niet heeft. Ze meent dat ze niet hoort dat ze een accent heeft.

Bekijk hier de momenten in de video's

Via SBS6