screenshot 15 09 2023 22 27 01

Date in de hot tub bij LLDL wordt pittige discussie "Man moet alles betalen!"

Algemeenjul 15 2023, 20:14
Een dame die op date is in TV programma Lang Leve de Liefde (LLDL) zorgt voor nogal wat ophef bij kijkers. Ze meent namelijk, terwijl ze met haar date in de hot tub zit, dat een man alles moet betalen tijdens de date. Daar is haar date, maar ook vele van de kijkers. er niet meer eens.

Date in de hot tub bij LLDL

Het gaat om Giselle, die blijkbaar hele hoge verwachtingen heeft van haar man. Zij meent dat een man zijn mannentaken op zich moet nemen in een relatie en alles moet betalen. Giselle licht toe met o.a. “Omdat ik vind dat een vrouw een andere bijdrage levert in de relatie. ”

Giselle

Giselle meent dat de man alle kosten tijdens een relatie op zich moet nemen omdat vrouwen gemiddeld minder betaald zouden krijgen dan mannen bij het uitoefenen van dezelfde beroepen. Haar date kijkt haar echter verbaasd aan omdat hij geschokt lijkt van wat hij hoort.

"Man moet alles betalen?"

Dan zegt hij hoe hij erover denkt en dat is toch héél anders: “Ik moet heel eerlijk zijn: Het moet wel héél gezellig zijn wil ik alles voor je gaan betalen. Je kunt niet van een 23-jarige jongen verwachten dat hij zomaar alles voor je gaat betalen.”

Bekijk hier het moment en meer Hot Tub momenten:

Via SBS
"}])